Autohjælp priser

Vi har kigget lidt på markedet for autohjælp priser i Danmark. Vi synes umiddelbart, at du får mest for pengene hos Falck vejhjælp.
[su_button url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=7677&cid=1949&sub=fng” target=”blank” style=”flat” background=”#2D89EF” color=”#FFFFFF” size=”15″ wide=”yes” center=”yes” radius=”auto”]Bestil autohjælp hos Falck[/su_button]

Vejhjælp på stedet
Falck er en af de største udbydere af vejhjælp herhjemme. Falck-reddere kan i mange tilfælde reparere din bil på stedet, så du sparer en tidskrævende tur på værkstedet.

Autohjælp med flere fordele og besparelser
Med Falck autohjælp får du samtidig adgang til mange andre fordele og hjælp til din bil som f.eks. skift af sommer- eller vinterdæk, bilvask, sommer- og vintertjek etc.

Vejhjælp i udlandet
Du kan selv vælge om du vil være dækket af vejhjælp i Europa eller kun dansk vejhjælp. Hvis du godt kan lide at tage på camping- eller kør-selv ferie, så kan du med fordel vælge at være dækket i hele Europa.

Falck kører ofte kampagnetilbud på autohjælp, så du kan få rabat på vejhjælp.
Falck har 10.000 medarbejdere i Danmark og tilbyder også boligalarmer til private og erhverv.

[su_button url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?pid=7677&cid=1949&sub=fng” target=”blank” style=”flat” background=”#2D89EF” color=”#FFFFFF” size=”15″ wide=”yes” center=”yes” radius=”auto”]Bestil hos Autohjælp.dk[/su_button]
Et billigere autohjælp alternativ
Autohjælp.dk tilbyder et unikt koncept på billig autohjælp: Du betaler det første år et fast abonnement på kr. 699,-. Et abonnement giver dig automatisk og uden ændringer ret til to afhentninger; den første er gratis og den anden koster kun kr. 250,- i selvrisiko.

Derefter evalueres din pris på billig autohjælp. Har du på ét år aldrig haft brug for autohjælp, nedsættes din årlige præmie med kr. 100,- indtil du måtte opnå status som elitekunde, og dermed rammer mindsteprisen på kr. 299,-.
Har du til gengæld haft brug for vores autohjælp 2 gange eller mere på et år, hæves din årlige præmie med kr. 100,-. Ligesom med så mange andre billige bilforsikringer falder din præmie på billig autohjælp altså, hvis du er ‘elitebillist’, mens du må forvente prisstigninger, når du ofte skal have bilen transporteret på værksted. Her betaler du altså kun for den autohjælp, som du måtte have behov for.

Har du blot brugt hjælpen 1 gang i det forgangne år, forbliver du på nuværende trin.

Nyttig viden om autohjælp

Kan du få autohjælp hvis du ikke har et abonnement?
Ja, du kan altid kontakte et autohjælpsfirma og få enten starthjælp eller bugsering af din bil, selvom du ikke har et abonnement på vejhjælp. Men du kommer til at betale så meget for det, at det langt bedre kunne betale sig at have et abonnement på autohjælp.

Hvad skal jeg betale hvis jeg ikke har et abonnement på autohjælp?
Der findes en masse små lokale værksteder og firmaer, som tilbyder at hente din bil, men fælles for dem alle er, at det er en dyr fornøjelse.

Hvis uheldet er ude, og du kontakter Falck autohjælp uden at du har et abonnement, så koster det 1.200 kr. for den første time og derefter 500 kr pr. påbegyndt kvarter. Du betaler for den tid der medgår fra Falck-bilen forlader Falck-stationen til falck-bilen igen holder på Falck-stationen.

Kan man ikke bare tegne et abonnement på autohjælp, når uheldet er sket?
Nej, du er dækket af autohjælp fra det tidspunkt abonnementet tegnes, så hvis problemet eller uheldet ligger før du tegner abonnementet, så er du ikke dækket med din bil eller motorcykel.