Dating sider 2019

Online dating har vundet frem i danskernes hjerter og rigtigt mange benytter sig af netdating, når de er blevet single, og skal finde kærligheden. Det er sjovt og spændende at benytte sig af datingportaler uanset hvilken alder eller interesse du har. Der er efterhånden mange forskellige dating sider at vælge imellem, og vi lister de bedste her i vores dating sider anmeldelser. Du kan også læse hvilken målgruppe de enkelte datingportaler henvender sig til.

dating.dk-logo
Dating.dk er Danmarks ældste og største datingportal. Det er her du finder det største antal aktive profiler. Dating.dk er den klassiske netdating, hvor der ikke fokuseres på en niche eller erotik men i stedet på at finde frem til kærligheden sammen med en ligesindet partner. Du har gode muligheder for at skabe kontakt på Dating.dk uanset hvilken alder du har. Dating.dk afholder også events for singler, hvor man kan mødes “offline”. Du kan oprette en gratis profil og se om du kan lide datingportalen.

dating-knap

partnermedniveau-dating
PartnerMedNiveau tager en seriøs tilgang til online dating, hvor du først udfylder en omfattende personlighedstest for at finde frem til andre profiler med sammenlignelige interesser, som kunne udgøre et godt match for dig. Dermed får du målrettede og personlige partnerforslag. Du kan oprette en gratis profil og afprøve PartnerMedNiveau’s datingservice. Efter prøveperioden koster det penge at fortsætte.

dating-knap

single.dk-logo
Single.dk har eksisteret siden 1999, og har ca. 40.000 aktive medlemmer i Danmark. Single.dk hed Netdating.dk tidligere og er siden blevet opkøbt af FreeWay Aps som også ejer Dating.dk. Single.dk har et gennemført design med mange nyttige funktioner og artikler om netdating, som henvender sig til et bredt dansk publikum. Du kan nemt skabe kontakt til andre danske singler ved at oprette en gratis profil på single.dk.

dating-knap

next-love-dating-side
Next Love – over 25% af gifte danskere bliver skilt eller separeret og næsten 50% af dem er enlige forældre. Dette udgør 10% af den danske befolkning! Det kan være krævende og ensomt at komme videre efter en skilsmisse eller opdrage børn alene. Kig efter din livslange partner på NextLove – Det er helt gratis at oprette en profil!

dating-knap

40plus-dating-side
40Plus er en dating side, som kun er for personer, som er 40 år eller ældre. 40Plus har over 50.000 profiler, og er en god dating side for dig, som er over 40 år gammel, og søger ligesindede dating muligheder og parforhold. Det er nemt at oprette en gratis dating profil, så du kan finde ud af, om 40Plus er noget for dig.

dating-knap

senior-dating-side
Senior Dating er et mødested for personer, der er 50 år eller ældre. Her kan du finde dates eller bare en ny ven eller veninde. Det er gratis at oprette en profil og komme i gang med netdating for seniorer.

dating-knap

50plus-match-dating
50plusmatch henvender sig til personer over 50 år eller ældre, som vil i gang med netdating. 50plusmatch har også en dating chat og mulighed for at oprette en gratis prøve datingprofil. På 50plusmatch finder du ligesindede datere på din egen alder.

dating-knap

c-date-dating-sideC-date er for dig, som bare leder efter sjov og ballade med dating uden at det behøver føre til et parforhold senere. På C-date kan du dermed møde ligesindede personer, som har det på samme måde som dig. Det er gratis at oprette en dating profil og prøve C-date.

dating-knap

match-com-dating-sideMatch er et godt sted for dig, der gerne vil møde spændende og interessante mennesker. Uanset om du er på udkig efter en hyggelig date eller livslang kærlighed, så er der mange singler at vælge imellem på Match. Opret en gratis profil i dag og find en, du kan lide, blandt vores tusindvis af singler.

dating-knap

victoria-milan-dating-sideVictoria Milan har tusindvis af gifte og samboende kvinder og mænd, som søger en diskret affære! Faktisk leder 179.800 danske gifte personer efter en affære i aften! . Det er både gratis og anonymt at oprette en dating profil og prøve Victoria Milan i en periode.

victoria-milan-dating

c-date-dating-sidePensionistdating er stedet hvor du, som er fyldt 60, kan møde jævnaldrene. Ikke kun i forhold til dating, men i forhold til alle former for relationer. Pensionistdating skaber forbindelser mellem mennesker, der søger kærlighed, nye venner, spændende klubber eller nysgerrige rejsekammerater.

dating-knap

Hvordan vælger jeg et godt profilbillede?
Dit profilbillede er det absolut vigtigste i din datingprofil. Mange når aldrig videre end til at tjekke profilbilledet og danne sig et førstehåndsindtryk af personen på billedet. Kun hvis læseren finder profilbilledet interessant, bliver din dating profil læst. Dit profilbillede skal være tydeligt og vække interessen hos læseren.

Hvis du har mange gode billeder af dig selv i positive situationer, så kan du udvide din dagtingprofil med et billedgalleri. Det giver læseren mulighed for bedre at danne sig et indtryk af hvem du er, og hvordan du ser ud i virkeligheden. De fleste kan se godt ud på et enkelt profilbillede. Der er ingen grund til kun at have profilbilledet, selvom du selv synes, at du ser brændgodt ud på netop det billede. Det kan nemlig sagtens være, at en læser subjektivt synes meget bedre om dig på et andet billede, end det du selv har valgt.

Der er ingen grund til at bruge et profilbillede, som giver falske forhåbninger omkring dit udseende hos læseren. Så bliver det nemlig let spild af tid at skrive sammen med din potentielle date indtil i mødes, da du så ikke lever op til forventningen og skuffer fælt. Der er ingen grund til at tro, at din date vil se igennem fingre med dit skuffende udseende bare fordi, at i har udvekslet mange breve på en dating side. I er stadigvæk to fremmede, der mødes for første gang, og det virkelige førstehåndsindtryk bliver det afgørende.

Hvordan skriver man en god dating profil?
Når du går i gang med online dating er det vigtigt, at du får skrevet en god dating profil med det samme, ellers får du ikke optimalt udbytte af dine anstrengelser på dating siden.

Din dating profil skal fange interessen hos læseren og samtidig give et indblik i dig som person, din livsstil og hvilket forhold, som du søger. Hvis læseren ikke kan danne sig et indtryk af, hvem du er og hvad du søger, så bliver du let sprunget over eller drukner i mængden af profiler. Samtidig giver det et seriøst og handlekraftigt indtryk at have en god og gennemtænkt dating profil. Hvis du ikke har skrevet noget om dig selv, så giver det et indtryk af, at du er usikker som person eller usikker på at prøve online dating.

Sørg for at være nogenlunde ærlig på din dating profil. Hvis alt går godt med brevvekslingen eller chatten, så skal du mødes med den anden person på et tidspunkt, og her vil den anden person have dannet sig en masse forestillinger om hvem du er baseret på din profil. Hvis dette billede ikke stemmer overens med virkeligheden, så bliver det en meget kort date, da du så fremstår skuffende og utroværdig.

En god online dating profil er interessant. Derfor kan det godt betale sig at læse nogle af de mest populære profiler på dating siden, eller bare læse rigtigt mange forskellige dating profiler, så du får et godt indblik i, hvad der udgør en god dating profil. Så kan du nemmere skrive din egen og gøre den interessant.

Tilbage til dating sider (klik her)