Oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er blevet populære, og det er der god grund til. Det kan nemlig være svært at finde på en traditionel gave, og så bliver det en nem og praktisk løsning at give en oplevelsesgave til den modtasger, som ellers har alt.

Her kigger vi nærmere på de forskellige oplevelsesgaver, som udbydes i Danmark, og som kan passe til forskellige modtagere.

Køb en oplevelsesgave blandt 2500 tilbud her. Der er 10 % rabat lige nu!

Oplevelsgaver til ham

Her finder du alt fra ølsmagning, helikopterture, paintball, tur i ferrari til en stille hyggemiddag med en god bøf. Der er noget for enhver type mand. Oplevelsgaver til mænd er typisk actionprægede og macho i sit udgangspunkt.

Oplevelsesgaver til hende

Alt fra massage, Sushi, spa-ophold, romantisk middag til sportslige oplevelser. Der er noget til enhver kvinde. Oplevelsesgaver til kvinder har typisk sanserne og forkælelse i højsædet.

Oplevelsesgaver til børn

Her finder du typisk biografture eller ophold i eventyrparker og legeland. Mange sportslige aktiviteter er også gode for børn. Tag f.eks. hele familien med ud at bowle. En tur på restaurant Bones el.lign. kan også underholde hele familien.

De største og mest populære udbydere af oplevelsesgaver er Bellevue og Smartbox. Godream (banneret herunder) er i hasting vækst. God fornøjelse!