Tag færgen fra København til Oslo

Oslobåden er navnet på en meget populær færgerute mellem København og Oslo (kaldes også Oslofærgen). Du kan både benytte dig af denne mulighed hvis du f.eks. gerne vil have din bil, motorcykel eller campingvogn med til Norge eller hvis du gerne vil på en weekendtur til Oslo for at opleve byen til fods.

Her kan en Minicruise være relevant for dig. Hvis du bare skal rejse fra København til Oslo hurtigst muligt, så kan du også tage flyet fra Kastrup lufthavn.

Nem kør-selv adgang til Norge og Sverige
Sejlruten fra Oslo til København er en optimal mulighed for kør-selv skiferie og sommerferie i Norge eller Sverige. Du og din familie sparer mange kilometers kørsel, og kommer udhvilet frem til Oslo med bilfærgen.

Samtidig er der masser af underholdning ombord på Oslobåden for både små og store størrelser samt tax-free shopping.

Her kigger vi nærmere på de muligheder, som du har med Oslobåden (bemærk at der er en færgerute fra Frederikshavn til Oslo, som måske er hurtigere for dig, hvis du bor i Jylland).
Oslobåden drives af DFDS Seaways som længe har gjort meget ud af at lave gode tilbud, spændende events og yde god service for at holde interessen for færgeruten stærk.

Sejlplan Oslobåden
Oslobåden sejler hver eneste dag.

Afgang fra København kl. 17.00.
Ankomst til Oslo dagen efter kl. 09.30

Afgang fra Oslo kl. 17.00.
Ankomst i København kl. 09.30 dagen efter.

Oslo færgen

Norgesbåden har altid gode aktuelle tilbud, som kan friste dig med billige afgange og forskellige typer Minicruise. Her har vi tjekket de forskellige tilbud fra Oslo færgen i 2015.

GolfCruise til Norge
Her kan du spille på nogle af Norges bedste baner inkl. Miklagard samt deltage i turneringer med flotte præmier. Du vælger selv din forlængede weekend, og spiller i Oslo på tre af Norges absolut bedste golfbaner.

OperaCruise til Oslo
Her kan du tage Oslo færgen og opleve operaen La Traviata og balletten Askepot i Oslos flotte operahus. På OperaCruise får du både 2 nætter om bord, en nat i Oslo og en aften i operaen.

Kør-selv-ferie i Skotland
Tag bilfærgen fra Amsterdam til Newcastle, så kan du opleve Skotland i din egen bil. Skotland er fyldt med flotte borgruiner, whisky, søer, højland og flot natur.