Gratis hustjek


Få et gratis hustjek og benyt håndværkerfradraget hvis der er fejl eller mangler ved din bolig.

Hos Dansk Isolering kan du få et gratis isoleringstjek
Et isoleringstjek fra Dansk Isolering betyder at du får besøg af en energikonsulent. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.

For at finde ud af præcist hvad du har brug for er det en god ide at bestille et isoleringstjek. Isoleringstjekket er GRATIS og uforpligtende. Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden

Få et gratis komplet hustjek hos Jydsk Tagteknik

Du kan spare 995 kr. og få et helt gratis hustjek af Jydsk Tagteknik (gælder kun for huse ældre end 1980). Bestil dit gratis hustjek her på siden.

I det gratis hustjek tjekkes følgende
En fuldstændig gennemgang af dit hjems

  • vinduer
  • døre
  • træværk
  • tagrender
  • tag
  • loft- og hulmursisolering.

Du får også forslag til, hvordan du kan spare penge ved at energioptimere din bolig.

Vi kommer med forslag til energioptimering som kan minimere varmeudgiften fremover.

Håndværkerfradraget blev genindført igen i 2015
Du har derfor mulighed for at få op til 30.000 kr. i fradrag, og din besparelse er endnu større, hvis du benytter håndværkerfradraget på en energirenovering!

Derfor skal du vælge Jydsk Tagteknik
Du får 10 års garanti fra et selvstændigt garantiselskab (Håndværkerens Tryghedsgaranti) til dækning af eventuelle fejl og mangler.