Q8 LowRisQ slip for din selvrisiko på bil

Med en Q8 LowRisQ forsikring kan du sige farvel til din selvrisiko i dag! Q8 Low RisQ er en tillægsforsikring til dig, der elsker din bil, men er knap så vild med din selvrisiko. For blot 88 kr. pr. måned kan du knytte Q8 Low RisQ til en hvilken som helst bilforsikring og spare tusindvis af kroner.

Fordele med Q8 LowRisQ:

Buler uden selvrisiko
Du får en bule, en ridse eller en anden skade. Vi dækker selvrisikoen på din eksisterende kasko- og ansvarsforsikring op til 4.000 kr.

Smadret tagboks uden selvrisiko
Du får en pludselig udefrakommende skade på din tagboks, cykel eller andet udstyr eksternt monteret på bilen. Vi dækker op til 20.000 kr. uden at du behøver anden forsikring.

Udskiftning af ruder uden selvrisiko
Din rude får stenslag og skal udskiftes, og dine spejle eller lygter er ødelagte. Vi dækker din selvrisiko op til 2.500 kr.

Forkert brændstof uden selvrisiko
Du tanker forkert brændstof på din bil. Vi dækker udgifterne til tømning af tank, udskiftning af filtre og påfyldning af 10 liter brændstof, selvom du har haft bilen startet, dog ikke motorskade. Vi dækker op til 2.500 kr.

Indbrud uden selvrisiko
Du får stjålet løsdele i bilen – eller har brug for reparation efter indbrud. Vi dækker din selvrisiko op til 2.500 kr.

Nye nummerplader uden selvrisiko
Du får stjålet dine nummerplader.Vi dækker dine udgifter til nye, også hvis din eksisterende kasko- eller ansvarsforsikring ikke dækker. Vi dækker op til 2.500 kr.

Det er helt enkelt
Meld skaden til dit forsikringsselskab. Hvis de dækker din skade, så dækker vi din selvrisiko. Er udgiften til at udbedre skaden under din selvrisiko, kan du indberette direkte til os. Får du ydermere en skade på din tagboks, cykel eller andet eksternt monteret udstyr dækker vi med op til 20.000 kr. også selvom din egen forsikring ikke dækker.

Du kan bruge alle 6 dækninger 2 gange årligt for kun 88 kr. pr. måned. Du kan når som helst opsige dit abonnement med en måneds varsel.

Bestil Low RisQ her